Törkeesti painajaisia jokayö, miten niitä voikaan tulla kokoajan.

Oon saanut varmaan vatsahaavan niiden takii, vaikka oikeesti kyl tuntuu että munanjohtimet on kiertyneet kerälle, sattuu aikalailla, mutta samapa tuo ohi sekin menee aikanaan.

Vitsi, mun ois pitänyt saada rahaa ensviikolla mutta Kela.. On kela ja taas siirtyneet rahat 2 viikkoa eteenpäin, saa nähä miten selviin.

Kävin eilen Tixissä vaihtamassa vatsavätkyttimen silitysrautaan ja hieno silitysrauta olikin, se on sellanen johdoton jolla on oma pikku telakka. Silitin heti kaikki tyynyliinat testiksi ja hyvin toimi!
Lisäksi otin ja purkasin nyt sen 120 cm Prinsessapussilakanan ja lisäsin siihen puuttuvat mitat vaaleenpunasesta lakanasta, nyt on sit ihan aikuisten kokoinen pussilakana.
Muumi pussilakanaa olen myös saamassa tuollaisya 120cm ja jos se sattuisi olemaan keltainen kuten se tyynyliina niin mulla olisi myös yksi vanha keltainenlakana josta voisin ottaa jatkopalat.

Lisäksi otin ja ostin pienen vetoketjun (15cm) ja tein toisen tuollasen C-kasetti kukkaron, kun ekan kappaleen annoin työkaverille, ton toisen pidän itse ja omientöidenpäivänä voisin painaa niitä lisää vaikka 10 kukkaron verran ja ostaa niihin vetoketjut ja sit myydä ne, vetoketju vaan maksaa jo 3€ uutena niin kyllä niille joutuisi laittaa hintaa ainakin 7€ mutta ajattelin eka yrittää 10€ niin saisin vähän taloutta kuntoon.