En ihan toppiksia taida tarttee, mutta kyllä siellä vilu on - ainaski aamulla. Roskatkin kun vei muka äkkiä, ettei vilustu niin maa olikin ihan jäässä. Kyllä täytyy tunnustaa että hiljainen pyyntö lähti Yläkertaan etti mitään pahaa sattuisi, kun autoilijat ovat usein kovin äreitä.

Mulle tulee jostainkumman syystä s.postia Positiivareilta: Ajatusten Aamiainen ja tänään(kin) siinä oli ihanasti kirjoitettu juttu jonka kylmänrauhallisesti Copypasteen tänne muidenkin iloksi.

                                 Hymy

HYMYILE, VILKUTA JA TOIVOTA ONNEA

  

Hyppäsin yhtenä päivänä taksiin ja suuntasimme lentokentälle. Yhtäkkiä parkkipaikalta syöksähti eteemme auto. Taksikuski painoi jarrun pohjaan, väänsi rattia ja sai kuin saikin autonsa pysähtymään vain muutaman sentin päähän eteen tulleesta autosta.

Kuski avasi ikkunansa ja alkoi huutaa ja kiroilla meille. Taksikuski hymyili ja vilkutti hänelle ystävällisesti. Kun jatkoimme matkaamme, kysyin: ”Miksi teit noin? Kaveri lähes romutti autosi.” Kuljettaja sanoi, että monet ihmiset ovat kuin roska-autoja. He kulkevat ympäriinsä täynnä roskaa, vihaa ja turhautumista, täynnä pettymyksiä. Kun roskaa kertyy tarpeeksi, heidän pakko tyhjentää ne jonnekin – ja joskus he kaatavat sen päällesi.

Sitä ei pidä ottaa henkilökohtaisesti. ”Hymyile, vilkuta, toivota heille onnea ja jatka matkaasi”, taksikuski neuvoi. ”Älä ota heidän roskiaan mukaasi ja levitä niitä eteenpäin työpaikalla, kotona tai liikenteessä.”

-----------------------------------------------------------

Onnellista viikonloppua kaikille!!

Minä vietän sen yhden poikaseni kanssa