Tuli tuossa todettua, että patterimme ovat ainaskin kuumat:
Kaadoin kupillisen kahvia näppikselle, jonka sitten viisaana vein patterille, kunnes aloin ihmettelemään palaneen hajua.. Se siitä näppiksestä.

Onneksi oli toinen vaatehuoneessa.

Meillä alkaa WC rempat enskuussa, meille asti ne tulee ehkä Touko- Kesäkuussa, soitin viel tänään ja varmistin, että munkin vessa rempataan, ku viimeksi vaan kuivattiin ja laitettiin lattia.
Noi uudet vessat on ku hotellista - verrattuna näihin peltiseinisiin.

Leikkasin itelleni eilen otsatukan, oisin tahtonut sellasen mikä menee niinku pyöreesti, mutten osannut ku toisen puolen leikata, onneksi yksi työkamu lupas ottaa huomenna sakset mukaan ja laittaa toisen puolen kuntoon.

Mulla on elimistö vissiin alkanut ajaa puolustusta alas (lääkäri epäilee) koska olin saanut ihan sikapahan maitoruven vai mikä märkärupi olikaan, mulla on nykysin kokoaika joitakin vikoja, mutta toisaaltaan sain aikanani tuomion 20 vuodesta niin kyllä nyt eletään sen ehtoopuolta jo, en kyllä stressaa sitä, mutta käyhän se toisinaan mielessä.

Jalkakaan ei ota parantuakseen vaikka kuinka rouskuttelen Arcoxiaa, en vaan nyt kehtaa mennä siitäkin valittamaan.

Tänään on ollut niin kaunis päivä, että nyt tarttis olla akut latautuneet.. Voisin ottaa ja siivota, tai ainaski laittaa pyykit kuivumaan.