Okei okei, unet ovat sairastelun takia olleet super aktiivisia.

Harmittaa, etten ole jaksanut kirjottaa niitä kaikkia heti ylös, nimittäin, kun jäi paljon asioita tekemättä sairastelun tähden, näin niistä asioista unta, PLUSSANA huRRRRjanhyvä mielikuvitukseni.

Eräänä yönä oltiin laivalla, eikä kukaan uskonut, että se pitäisi jo evakuoida, koska upotaanhan me satavarmasti - Satamassa!!
No tähän tuli viimeyönä jatkoa:
Oltiin taas laivalla kunnes matkustajia pyydettiin poistumaan ulos kannen kuusi kautta.
Olin ekana pihalla ja mietin, että missähän VaraMummu ja Vaari ovat, mutta he olivat myös kuulleet jo, koska olivat käyneet välipysähdys paikalla ulkona (yöllä) ja silloin jo satamassa huomanneet, että laiva uppoaa.
Joku kaverini sitten keksi "Mutta hei, sähän oot nähnyt unta tästä, että laiva meinaa upota satamassa" Ja mä mietin että niin joo, mutten nähnyt että se tapahtuu 28.pvä, ettei se enneuni ollut.

Sitten viimeyön unisaldoa lisää:
Olin jossakin paikassa jossa ioli KITT:in tapainen auto joka tunnisti aina sisäänpyrkivät, niimpä mun piti istua nenä kiinni siine sen etuosassa (se punainen viiva) ja se otti kuvia iiriksistä ym ym..
Sitten oli vuorossa joitakin videoita, oli äääälyttömästä valkoista jauhetta ja seassa juoksenteli monia monia kissinpentuja ja tämä KITT tuumasi "Taidat pitää erityisesti tästä" (mähän tietysti näin mielessäni jauhot huumeina) mutta sitten kuvakulmaa suurennettiin ja kyse olikin suuresta leipomosta ja kiukkunen täti tuli ja keräsi kissanpennut pois tappaakseen ne.
Yhtäkkiä olinkin siellä paikassa ja juoksin jonnekin pesutupaan, koska tiesin että pennut oli laitettu pesukoneisiin, mutta niissä olikin vain pyykkejä ja vain ihan parin sentin kokoisia sikiöitä.
Sillävälin se nainen oli lukinnut oven ja jättänyt mut ansaan sisään, yritin hakata ikkunoita rikki ja sainkin pienen ikkunan hajotettua josta huusin "apua" muttei ääneni kantanut, eikä kukaan piitannut.

Tästä mieleen eräs toisen yön uneni:
Olin jossain lihajalostamolla, jossa laitettiin tuhansia pikkutipuja jahantakoneseen, enkä tiennyt mistä se sammuu, mutta yksi tipu pääsi läpi elävänä, muuten löysin vain päitä ja jalkoja.

Lisää:
Oltiin lapsuuden ystäväni kanssa tekemässä paitoja (painamassa) jonkun sillan alla, ihan Hell's Angels pömpelin vieressä ja heitä otti suunnattomasti päähän kun aina oikaisimme heidän pihan kautta, joten he laittoivat portteihin lukot, MUTTA siitä ois päässyt myös Gigantin varastolle, josta oli jäänyt yöksi ovi auki..

Mun pitää jatkaa näitä joku toinen kerta, nyt esikoiseni tahtoo huomioni.